تمام خبرها

حلقه مطالعاتی لوگوس( نشست دوم)
چرا باید علوم انسانی خواند؟
سخنران دکتر سیدمحمد تقی چاوشی؛ استاد دانشگاه و پژوهشگر فلسفه
دبیر نشست: استاد نزاکت احمدی، استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه گوهرشاد.
زمان؛ سه شنبه 11/2/1403 ساعت 4 بعد از ظهر به وقت کابل
برای اشتراک در برنامه؛ آدرس الکترونیکی موجود در دیزاین را وارد کنید و یا بارکد را اسکن کنید.
حضور برای همگان آزاد است.

دانشگاه گوهرشاد با همکاری وزارت محترم صحت عامه سمینار یک روزه آگاهی دهی نسبت به مضرات مواد مخدر را به هدف آگاهی عامه برگزار کرد.
این سمینار با تلاوت آیات کلام الله مجید و سخنان دبیر جلسه دکتر محمدیونس صادقی در سالن کنفرانس دانشگاه گوهرشاد و با اشتراک جمع کثیری از محصلان آغاز شد ؛ در ادامه رییس دانشگاه گوهرشاد، استاد اخلاصی به اهمیت آگاهی دهی نسبت به پدیده مواد مخدر سخنانی را ایراد کردند. ایشان در بخشی از سخنرانی خود پدیده اعتیاد را امر جهانی و مرتبط با سیاست‌های مافیای جهانی دانست و دامنه اعتیاد را از سنین نوجوانی تا کهن سالی برشمرد.
سپس محترم صدیق الله کاکر متخصص روان و اعصاب درارتباط با اهمیت جایگاه مبارزه با اعتیاد و ضرورت برخورد جدی با این پدیده خانمان سوز برای اشتراک کنندگان سخنانی را ایراد کردند و در ادامه محترم هوشمند قریشی مدیر عمومی کارمندان اجتماعی مرکز ۴۵۰ بستر در باره فرایند سیر و پیشرفت اعتیاد، عوامل و اثار اعتیاد در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، مسئولیت سایر جامعه در قبال جامعه اعتیاد، تاثیرات مواد مخدر در ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی و عوامل و علایم اعتیاد مطالب مفیدی را ارائه کردند.
این سمینار با دعای قاری فیضی و طلب استمداد از خداوند متعال برای مقابله با پدیده شوم اعتیاد به پایان رسید.

دانشگاه گوهرشاد در ادامه همکاری‌های خود با دانشگاه‌های بین المللی؛ این بار "دوره چهارم مقاله نویسی" را با کمک دانشگاه فرایبورگ آلمان برگزار می‌کند. در این دوره استادهای داخلی( استادهایی که توسط دانشگاه آلمانی آموزش دیده‌اند) و یک تن از استادهای دانشگاه فرایبورگ آلمان تدریس خواهند کرد.
در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی‌نامه معتبر از طرف دانشگاه فرایبورگ آلمان داده خواهد شد.
هزینه دوره فقط 500 افغانی( هزینه اداری) است. این دوره برای آقایان حضوری و برای خانم‌ها به صورت آنلاین است.
برای معلومات بیشتر و ثبت نام به دفتر معاونت تحقیقات دانشگاه گوهرشاد مراجعه کرده و یا به شماره واتس آپ روابط عمومی دانشگاه 076545481 به تماس شوید.

دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه گوهرشاد؛ برای ترویج فرهنگ کتاب خوانی و کمک به متقاضیانی که توانایی خرید کتاب ندارند. اقدام به توزیع کتاب های کاربردی و تخصصی در رشته حقوق و علوم سیاسی کرده است.

دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه گوهرشاد در راستای خدمت به جامعه امروزی افغانستان؛ همواره کوشیده است که برنامه‌های آموزشی معتبر و مفیدی را برگزار کند. در ادامه این اقدامات، دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه گوهرشاد نشستی را تحت عنوان مذکور برگزار می کند.

انتخابات در ایالات متحده آمریکا
کالج الکتورال؛ آنچه باید در مورد این موضوع در انتخابات آمریکا دانست. کالج الکتورال مهمترین بخش تصمیم گیری در مورد انتخاب رئیس جمهور آمریکا است.

🌙 #حلول_رمضان
حلول ماه رحمت بر همه بندگان الهی مبارک

رسول رحمت (صلی الله علیه و آله و سلم):
اَلصّائِمُ لا تُرَدُّ دَعوَتُهُ.
دعاى روزه ‏دار رد نمى ‏شود.

(نهج الفصاحه ص ۵۴۷ ، ح ۱۸۵۶)

تصمیمات ایالات متحده آمریکا به عنوان قدرت هژمون در جهان پیامدهای بسیاری را به بار می آورد. این تصمیمات از کجا و چگونه گرفته می شود ؟ نقش رئیس جمهور این کشور در این تصمیمات چیست؟ کنگره در کجای این تصمیم قرار دارد؟

دانشگاه گوهرشاد در ادامه همکاری های علمی خود با جامعه امروزی؛ دانشجویانی که از مقطع چهارده فارغ شده باشند را با شرایط خاص پذیرش می کند.

زیر مجموعه‌ها

2024-04-29