تمام خبرها

سمینار علمی – آموزشی «عصر سايبری، پيامدهای امنيتی و جرمی» برگزار شد.  این سمینار به روز دوشنبه 11 قوس 1398  در سالون کنفرانس دانشکده حقوق  و علوم سياسی از سوی دانشکده حقوق و علوم سیاسی با همکاری  موسسه خدمات علوم  عدلی تدویر یافت. هدف از راه اندازی این سمینار آَشنايی با مشکلات عصر سايبر و پيامدهای امنيتی وجرمی عصر سايبری خوانده شده است.

شماری از دانشجویان دانشگاه گوهرشاد تحت مدیریت دکتر غلام حیدر رضایی از مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل دیدار کردند.

این سير علمی به روز يکشنبه مورخ 10قوس  1398 در پوهنتون کابل انجام. هدف از این سیر علمی، آشنايي محصلين پوهنتون گوهرشاد با مرکز معلومات  افغانستان خوانده شده است.

در اين بازديد دکتر رضايي همراه با بيست نفر از محصلين گوهرشاد از آثار، منابع علمی و تحقيقاتی مرکزمعلومات افغانستان(ACKU) بازدید نمودند..

b.jpg - 120.31 kB

c.jpg - 116.05 kB

d.jpg - 93.14 kB

سير علمی تحت عنوان «آشنايي باکمیته تقنین صدارت دولت جمهوری اسلامی افغانستان » ازسوی دانشکده حقوق و علوم سياسی دانشگاه گوهرشاد به روز يکشنبه مورخ 10قوس  1398 در صدارت عظمی بخش معاون دوم انجام شد. هدف از این سیرعملی آشنايي باروند قانون گذاری در نظام حقوقی افغانستان  عنوان شده است.

جلسه راس ساعت ۲ با حضور وزرای محترم عدلیه، اقتصاد و دارایی، کار و امور اجتماعی، تجارت، معین وزارت مالیه، نماینده لوی ثارنوالی و ... به ریاست جلالت مآب قانونپوه سرور دانش برگزار شد.

d.jpg - 34.42 kB

در این جلسه طرح دو قانون مورد بحث و بررسی قرار گرفت. آجندای اول بیان نظریات وزرا و نمایندگان نهادهای ذی ربط داخلی در مورد مقرره اعاده دارایی های غیرقانونی بیان شد و پس از بحث در حدود یک ساعت و ۲۰ دقیقه مورد تصویب قرارگرفت. آجندای دوم تعدیل قانون کار بودکه مورد بحث و بررسی قرار گرفت وپیش نهادات اعضا مطرح شدوتوسط آقای غنی زاده ومسئولین که مستقیم روی این قانون مسئولیت داشتند توضیحات و پاسخ های لازم ارائه شد و در نتیجه پس از بحث در حدود یک ساعت و ۴۹ دقیقه جمع بندی نهایی نظریات به روز چهارشنبه موکول شد.

سير علمی با برگشت محصلين به  پوهنتون گوهرشاد رسما به پايان رسيد.

a.jpg - 275.16 kB

کلينيک علمی و آموزشی ارتقای ظرفيت  اساتيد از سوی دانشکده حقوق و علوم سياسی دانشگاه گوهرشاد با همکاری مؤسسه  خدمات علوم عدلی  به روز پنجشنبه مورخ 30عقرب 1398 برگزار شد.

سمینار علمی – آموزشی تحت عنوان « سمينار علمی بررسی محکمه جزايي بين  المللی و دخالت آن درافغانستان»از سوی دانشکده حقوق و علوم سياسی دانشگاه گوهرشاد با همکاری مؤسسه خدماتی علوم عدلی افغانستان(FSO)به روز چهارشنبه 29عقرب 1398 در سالن کنفرانس دانشکده حقوق برگزار شد.

سمینار علمی – آموزشی تحت عنوان «تنظيم قرارداد» از سوی دانشکده حقوق و علوم سياسی دانشگاه گوهرشاد با همکاری مرکز تحقيقات دانشگاه  به روز دوشنبه 27عقرب 1398 در سالن کنفرانس گوهرشاد بيگم برگزار شد.

سمینار علمی – آموزشی تحت عنوان «بررسی قبرهای دسته جمعی در پرتو علوم عدلی با نگاه ویژه به عدالت انتقالی» از سوی مؤسسه خدماتی علوم عدلی افغانستان با همکاری دانشگاه گوهرشاد و بنیاد انسان شناسی عدلی گواتیمالا به روز شنبه ۲۵ عقرب ۱۳۹8 در سالن کنفرانس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه گوهرشاد برگزار شد.

سمینار علمی “‏نقش بحران هویت در بازسازی نظام سیاسی افغانستان” برگزار گردید. در این سمینار که با حضور قابل توجهی از محصلان مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد به روز یکشنبه ۳۱ ثور ۱۳۹۶ در سالن کنفرانس این مؤسسه دایرگردیده بود، استاد محمد قاسم عرفانی استاد و عضو هیأت علمی‏این مؤسسه، پیرامون نقش بحران هویت ملی در بازسازی نظام سیاسی افغانستان به صورت مفصل صحبت نمود.

سمینار علمی تحت عنوان “قاعده اکراه در فقه و حقوق موضوعه” برگزار گردید. این سمینار به روز دوشنبه ۱ /۳/ ۱۳۹۶ در سالن کنفرانس مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد برگزار شد. در این سمینار شماری از دانشجویان پوهنحی حقوق شرکت کرده بودند.

سمینار اصل عدم تبعیض در اسناد بین المللی و قانون اساسی برگزارشد. در این سمینار که به روز سه شنبه ۲ /۳/۱۳۹۶ در سالن کنفرانس مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد برگزار گردید، شماری از دانشجویان پوهنحی حقوق مؤسسه تحصیلات عالی گوهرشاد اشتراک ورزیده بودند.

2024-05-10