در این برنامه؛ دانشجویان دیپارتمنت حقوق، دانشکده حقوق و علوم سیاسی به صورت گسترده شرکت داشتند. برنامه با سخنرانی معاون علمی دانشگاه استاد نقیب الله جعفری آغاز شد، نقش های واگذار شده از سوی مدیر برنامه، قضاوتمل حامد مصباح؛ رئیس جلسه قضایی، عضو جلسه قضایی، منشی، وکیلان مدافع، ثارنوال قضیه، مسئول امنیت، افراد مضنون، داکتر طب عدلی، شاهدان به خوبی هر چه تمامتر اجرا شد بعد از پایان برنامه، استاد همت عرفان(استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه گوهر شاد) به نقد و ارزیابی روند دادگاه پرداخته و نکات مهم و کلیدی را برای بهتر شدن برنامه‌های آینده بیان داشتند. این برنامه با سخنان دکتر سید محمد تقی حسینی رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی به پایان رسید.

هدف برنامه
هدف از اجرای این برنامه؛ اجرای کار عملی و بهتر شدن فضای آموزشی و یادگیری برای دانشجویان از یک سو و از طرف دیگر آشنا شدن بیشتر دانشجویان با فضای محکمه و روند تصمیم گیری و تصمیم سازی و قضاوت در دادگاه‌ها بود. دانشجویان با قرار گرفتن در نقش‌های ذکر شده، به نوعی تمرین وظیفه‌ای را انجام می‌دهند که در آینده نزدیک قرار است، در آن وظیفه قرار بگیرند.