گفتگوهایی در باب علوم انسانی با ابتکار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه گوهر شاد آغاز شد. این نشست ها که با محوریت بالا بردن ظرفیت علمی دانشجویان برگزار می شود؛ در موضوعات مهم اجتماعی و اقتصادی و سیاسی نشست هایی را برگزار می کند. در این نشست از این سلسله نشست‌ها دکتر علی پاشا غفاری استاد دانشگاه آزاد ایران، مهمان برنامه بودند که ایشان در مورد ابعاد حقوقی گروه واگنر در جنگ اکراین و روسیه گفتند که:

گروه واگنر مانند دیگر گروهای امنیتی خصوصی؛ یک گروه خصوصی نظامی است که مقر این گروه در سن پیترزبورگ روسیه است. رییس این گروه سابق معاون پوتین رییس جمهور روسیه بوده است. این شرکت با عقد قرار دادرسمی با دولت روسیه وارد جنگ روسیه و اکراین شده است. دکتر غفاری در ادامه افزودند که؛ این گروه مانند گروه بلک واتر ار ازای گرفتن پول وارد درگیری نظامی می شود. هدف استفاده دولت ها از شرکت های خصوصی در جنگ ها این است که جنایات جنگی را تا حد زیادی از خود دور و این مسئولیت را واگذار به شرکت های خصوصی کنند. دکتر غفاری افزودند که این روند در حال بررسی است و امکان این وجود دارد که حقوق دانان بین المللی طرح هایی را برای جلوگیری از چنین اعمالی ارائه کنند.