در راستای تطبیق مفاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه گوهرشاد و دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) در تاریخ ٢۳ سنبله ١۴٠٢، کارگاه مشترک برنامه‌نویسی و شیوه¬های مکاتبات اداری، جهت ارتقای ظرفیت نیروی انسانی طرفین قرارداد برگزار شد.
در این برنامه که؛کارمندهای دو نهاد حضور داشتند؛ ابتدا دکتر محمدعلی اخلاصی رییس دانشگاه گوهرشاد به این نکته اشاره کردند؛ سرعت رشد و توسعه تکنالوژی و مهارت¬ها، اقدامات و کار مشترک نهادهای آموزشی را به عنوان نیاز جدی و مهم ضروری ساخته است. در ادامه استاد اسدالله باتوری در ارتباط به موضوع «روش¬های تدوین برنامه » شیوه¬ها و انواع تدوین برنامه را برای اشتراک کنندگان به صورت کامل توضیح دادند. پوهنیار استاد زبیر عظیمی، رییس دانشکده اداره و پالیسی‌عامه دانشگاه کابل نیز موضوع «شیوه‌های مکاتبات اداری» انواع و شیوه¬های مکاتبات اداری را برای حضار تحلیل و تشریح کردند.
برگزار کنندگان: دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه گوهرشاد و آمریت مرکز انکشاف مسلکی و آمریت روابط‌ عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه خاتم‌النبیین.