در این نشست، استاد عبد المجید مجیدی، معاون اداری و مالی دانشگاه گوهرشاد با اشاره به نشست های قبلی در مورد فلسفه امروزین علوم اجتماعی گفتند که؛ کتاب فلسه امروزین علوم اجتماعی می تواند به تسامح و تساهل در جامعه کمک کند. ایشان گفتند که فلسفه امروزین علوم اجتماعی به این نکته اشاره دارد که زندگی اجتماعی چه ابعاد گسترده ای دارد و هرجامعه با توجه به پذیرش و حل این ابعاد می تواند بین آنها جمع بسته؛ و هماهنگی در جامعه ایجاد کند. ایشان در ادامه در مورد این موضوع که باید فرضمان این باشد که دیگران موجودات عقلانی هستند گفت: با توجه به موضوع کلی این کتاب و فرهنگ علم الاجتماع باید گفت که هر رویه ای و رفتاری دارای یک هدف است و این اهداف را باید با توجه به مقصد و مراد کنش گر فهم کرد. ایشان با اشاره به بحث های وبر  برای فهم رفتار دیگران به بحث های کنش تفهمی پرداختند و اشاره به این موضوع کردن که باید رفتار دیگران فهم شود. از سوی دیگر ایشان با اشاره به برداشت های هرمنوتیکال به این موضوع پرداختند که اگر به تعبیر گادامر رفتار دیگران را در این قالب فهم کنیم. تفسیر بوجود آمده باعث می شود که رفتار دیگران چیزی باشد که خود آنها از آن مراد نکرده باشند. در آخر ایشان با توجه به فصل این کتاب اشاره کردند که جواب این سوال این است که دیگران موجودات عقلانی هستند.